PARTICIPACIÓN

Esta página es para que vosotr@s aportéis materiales, vídeos, noticias, etc que consideréis que pueden servir para pensar y debatir.

Deja un comentario con tu aportación con el formulario de más abajo. Intentaremos mejorar la estética de esta página para que sea más cómodo aportar y leer las aportaciones, pero de momento habrá que conformarse con este método.

Gracias por la comprensión.

  1. Montserrat Fabrés

    El moviment dels indignats ens convida a tots, joves i els que no ho som tant a ser contructius, a no mostrar-nos indiferents a tot el què està passant.
    Ha arribat l’ hora de COMPROMETRE’ NS, hem demostrat que tenim en les nostres mans la possibilitat de produïr canvis en les nostres vides, buscar sol.lucions col.lectives a problemes col.lectius: construïr junts un futur sostenible.
    Els INDIGN@TS DEL BON PASTOR estem començant a contribuïr amb petites passes amb aquest canvi que volem, des del mes de juny. És un gran repte per tots nosaltres, cada persona fa el barri i segur que cadascú/na de nosaltres té les seves inquietuts: en l’ ecologia, en la salut, en la justícia social, en l’ habitatge…
    Després de 2 mesos d’ anar-nos trobant tots els dimecres als jardins, ens hem anat vinculant i hem fet feina, tal i com ho plasma aquesta pàgina. Ara ,a l’ agost, ens toca un merescut descans tal i com ho vem decidir entre tots a l’ assemblea pel setembre començar amb força.
    Faig la proposta que en la propera assemblea de dimecres 27-07-11 pogem parlar del:
    -Punt d’Informació
    -Trobada de l’ ambulatori del passat dimecres i com donar continuïtat a aquesta acció.
    -Recollida de signatures pel NO tancament de les urgències nocturnes.
    -Proposta «Jornada lúdica-indign@ts» setembre/octubre. Persolment penso que estaria molt bé poder fer tot 1 dia o una tarda de xerrades d’ interés (economia solidària, mercats d’ intercanvi, banca ètica, cooperatives de consum responsable, de productes ecològics…), reproduïr totes les fotos i videos que tenim, actualment, en la galeria de la nostra web i els que es puguin anar penjant, seguir recollint signatures, el.laboració de pancartes, debats,música, poesia, relats, contes, notícies…
    – Altres temes d’ interés que proposi l’ assemblea.
    Moltes gràcies a tots per assistir i llegir tot el que anem fent i escrivint.
    Bones i merescudes vacançes.

  2. El próximo 7 de Septiembre se convoca a todo el barrio a participar en la manifestación que partirá de los jardines (punto de información de Indign@ats) a las 18,30 h y se dirigirá hacia el Ambulatorio, para reclamar la continuidad de las urgencias nocturnas.

  3. buenas, me llamo Borja, soy miembro de l’Assamblea de Sant Andreu y socio de l’AVV de Sant Andreu de Palomar. Me gustaría ponerme en contacto con vosotros, pero no he encontrado e-mail para mantener correspondencia. Os dejo el mío: bmariamarina@gmail.com. Un saludo y gracias

  4. Buenas: soy Javier de la Asamblea del Raval, también me gustaría un correo de contacto con vuestra Asamblea. Gracias compas.

  5. Hola indignats!
    Fa dos anys que visc al bon pastor i sóc de sant andreu, conec poc el teixit social del bon pastor. He estat participant de les mogudes de sant andreu des de sempre ( centres socials okupats, el tema de les casernes etc de fet els i les que coneguin gent de l’associació de veins de tramontana sant andreu nord li poden preguntar al Carlos per mi, em dic Mireia, ell mateix em va animar fa poc a assistir a les reunions del bon pastor) i m’agradaria venir el pròxim dimecres. Tinc unes quantes idees al cap però m’agradaria saber si a part de les actes del juny n’hi ha de més recents més que res per no repetir propostes.
    Gràcies i fins aviat Salut

Deja un comentario